"BİRLİKTE EĞLENİYORUZ ETKİNLİĞİ"

Armağan Dönertaş Engelli Çocuklar Eğitim-Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında “Yeşil Sera”da gerçekleştirdiği etkinliğe; özel gereksinimli çocuklar, gençler ile ebeveynleri ve öğretmenleri, normal gelişim gösteren bireyler ve öğrenciler, Merkez Müdürü Doç. Dr. Filiz Tuna, Merkez çalışanları; Sosyal Çalışmacı Harun Canarslan, Sınıf Öğretmeni Hacer Kara, Çocuk Gelişimi Eğitimcileri Esra Nar ve İlknur Acar, Edirne Zihin ve Hareket Engelli Çocukları Koruma Derneği yöneticileri ve aynı zamanda merkeze destek veren üniversitemiz hocaları Prof. Dr. Yeşim Fazlıoğlu ile Dr. Öğr. Gör. Nilüfer Sivrikaya Tokgöz, Araş. Gör. Sefa Sanem Polat Zafer, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, İl Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Dinç katıldı.
‘T.Ü. Devlet Konservatuvarı Öğrencileri’nin müzik dinletisi eşliğinde hep birlikte yapılan kahvaltıdan sonra ‘Mustafa Necati İlköğretim Okulu Öğrencileri Korosu’, ‘Ses Sizsiniz Spor Kulübü Dans Grubu’ hazırlamış olduğu gösterilerini sundu.
Gönüllü üniversite öğrencilerinden oluşan ‘Herkes İçin Spor Topluluğu’ üyeleri özel gereksinimli bireylereResimResimResimResimResimResimResimResim yüz boyama, parmak boyama, pastel boyama, ip çekmece, çuval yarışı oyunlarında eşlik etti. Kaynaşarak, hep birlikte oldukça coşkulu ve eğlenceli bir gün geçirdiler.
Bu içerik 15.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 54 kez okundu.